28. Nov. 2022
Gaveregn til talentfulde Grundfos-studerende: Ved årets Grundfospris-uddeling blev tre talentfulde studerende belønnet med hver 25.000 kr for en ekstraordinær indsats hos Grundfos.

Grundfos Prize Student Award er en global pris, der hylder og anerkender indsatsen fra studerende som arbejder (eller har arbejdet) for Grundfos i forbindelse med deres uddannelse. Prisen uddeles i forbeindelse med Grundfosprisen og giver ledere muligheden for at nominere dygtige studerende hele verden over som har bidraget til positiv udvikling hos Grundfos. 

"Studerende bidrager til Grundfos som arbejdsplads på utrolig mange inspirerende måder. Nogle har fundet nye måder at kommunikere på sociale medier for at styrke kunderelationer og skabe leads, andre har lavet bemærkelsesværdige marketingkampagner samtidig med at de har skabt et behageligt og inkluderende arbejdsmiljø. "
Mirjam Baijens, CHRO, Grundfos

De tre vindere er udvalgt af en Grundfos Jury, og hver vinder modtager et diplom og en belønning på 25.000 kroner. 

Vinder: Joana Musallari, Praktikant

VIA University College Horsens, Eksportingeniør

I sin praktikperiode hos GT&I – Transformation Office har Joana arbejdet på at mindske nogle af de udfordringer som Grundfos ansatte oplever i forsøget på at implementere innovation i deres daglige arbejde. Hun har præsenteret forslag som kan bidrage til at mindske disse udfordringer, og på den måde har hendes arbejde hjulpet med at booste innovation i organisationen. Joana har levet op til Grundfos værdierne ved at være “utrættelig ambitiøs” i sin tilgang til arbejdet.    

From Left: Kim Nøhr Skibsted, Mirjam Baijens, and Joana Musallari.

Fra venstre: Fondsdirektør Kim Nøhr Skibsted, Grundfos CHRO Mirjam Baijens og Joana Musallari. Foto: Lars Holm

Vinder: Adam Petro, Studentermedarbejder

Aarhus Universitet, Datalogi 

Som studentermedarbejder hos Digital Development Department – AI Solutions har Adam bidraget til et datadrevet projekt med fokus på analyse af spildevandsgrave med formålet at beregne de kritiske parametre af gravene ved hjælp af 3D-scanning og cloud data. Hans arbejde har givet mulighed for at anvende en ny tilgang til anskaffelse af information til digitale løsninger i spildevandsapplikationer. Adam har altid udvist begejstring efter at deltage og tilegne sig ny viden.  

From left: Kim Nøhr Skibsted, Adam Petro, and Mirjam Baijens, Grundfos CHRO

Fra venstre: Fondsdirektør Kim Nøhr Skibsted, Adam Petro, og Mirjam Baijens, Grundfos CHRO. Foto: Lars Holm

Vinder: Francesca Franchini, Projektstuderende

Aalborg Universitet, Materialer og Produktion

Francesca formåede at flytte sit projekt hos AME Sustainable Manufacturing fra en idé til et reelt koncept. Efter mange tests og validering lykkedes hun med at skabe en metode som vil beskære Grundfos’ CO2-udledninger og redde oliebaseret materiale fra at ende i forbrændingsanlæg eller affaldsdeponi. Resultatet at dette projekt har stor indflydelseGrundfos’ bæredygtighedsmål. Francesca udviste stærke teamwork-kompetencer, i sit samarbejde med både interne og eksterne aktører for at nå i mål med projektet. 

From left: Kim Nøhr Skibsted, Francesca Franchini, Mirjam Baijens, CHRO, Grundfos

Fra venstre: Fondsdirektør Kim Nøhr Skibsted, Francesca Franchini og Mirjam Baijens, CHRO, Grundfos. Foto: Lars Holm

Grundfos Prize Student Award blev uddelt for første gang i 2021 og da kunne kun studerende i Danmark nomineres. I år blev prisen udvidet til hele Grundfos, og alle studerende verden over kunne derfor nomineres.

"Studerende bidrager med innovative løsninger som bl.a. har optimeret motorkøling og betydet færre konfigurationer, mulighed for at spore IT-sikkerhedstrusler og reducere risici i digitale løsninger, minimere ressourceforbrug i 3D-print og øge energieffektivitet i køleanlæg og viden om klimaforandringer og miljøbeskyttelse. "
Mirjam Baijens, CHRO, Grundfos

Other programs

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros. Nullam malesuada erat ut turpis.