Prisuddeling 2018
Ved den årlige Grundfospris-fest mødes universiteter og erhvervsliv for at fejre en lovende yngre forsker og udforske Grundfos' teknologiske verden.

Tema: The stars of Tomorrow

Torsdag den 4. oktober, Poul Due Jensens Vej 21, Bjerringbro
NB: Hele dagens program foregår på engelsk.

10:00 Åbning
10:10 Rundture på Grundfos (se nedenfor)
12:10 Netværksfrokost
13:10 Intro til eftermiddagens progam
13:20 The Anthropocene Epoch – a romance between biology and technology
– Keynote ved Janos Flösser
13:40 Asynja Saxophone Quartet
13:50 Prisuddeling
14:20 Kaffepause
14:40 2018 Grundfos Prize Lecture
15:15 Asynja Saxophone Quartet
15:25 Technologies of Mind: when culture and collaboration matters
– Keynote ved Andreas Roepstorff
16:10 Closing

Rundture på Grundfos

A: Walking the talk: Sustainability in production processes
Bæredygtighed er én af Grundfos’ grundværdier. På denne tur kan du opleve en række miljøprojekter inden for energi og spildevand i Grundfos’ fabrikker.

B: Simulation Driven Development
Et eksklusivt besøg i Grundfos’ ellers lukkede udviklingscenter. En unik mulighed for at få indblik i de nyeste udviklingsmetoder i pumpedesign og -udvikling.

C: Test and validation within product development
Rundturen på Grundfos’ testcenter er en rejse ind i kvalitetsaspekterne ved produktudvikling. Her kan du se hvordan test og validering af nye produkter foregår – fra de tidligste konceptskitser til de færdige produkter.

D: Digitalization and smart production
Hvad gør digitaliseringen ved Grundfos’ produktionsmetoder løsninger? Se de nyeste digitale pumper og pumpeløsninger til smarte hjem og virksomheder, og få en guidet tur på fremtidens digitaliserede fabriksgulv.

E: History tour – Poul Due Jensen & Grundfos
På denne eksklusive VIP-rundtur kommer du helt tæt på Grundfos’ historie og besøger det rekonstruerede hjem hvor grundlæggeren af Grundfos, Poul Due Jensen, startede pumpeeventyret.

F: Homegrown electronics
Vidste du at en af verdens mest avancerede elektronikfabrikker ligger i Bjerringbro? Her kan du få lejligheden til at komme helt tæt på og tale med en række nøglemedarbejdere, som er med til at lave de elektroniske styringer til Grundfos’ intelligente pumper.

G: Water technologies: systems and sensors
På Grundfos er der et ganske specielt laboratorium, hvor nye tanker, forretningsmuligheder og løsninger inden for vandbehandling bliver prøvet af i praksis før de bliver integreret i Grundfos’ virkelige løsninger.

Privacy notice for deltagere i Grundfospris-festen.