Støtte til lokale Grundfos-projekter
Grundfos har altid involveret sig i samfundet og taget et socialt ansvar for særligt udsatte. Poul Due Jensens Community Engagement Grant skal støtte Grundfos-selskabernes engagement og samarbejde med lokale NGO'er, institutioner, myndigheder om aktiviteter og initiativer til gavn for lokalsamfundet hvor som helst i verden Grundfos opererer.

Poul Due Jensens Community Engagement Grant er etableret for at hjælpe Grundfos med at række ud i lokalsamfund verden over. Grundtanken med programmet er at styrke og øge Grundfos’ tradition for at engagere sig socialt og fremme godt naboskab, hvorend i verden vi er.

"Fonden har allokeret 20m DKK årligt til lokale initiativer, især projekter som bidrager til inklusion af udsatte i fællesskaber og på arbejdsmarkedet samt projekter der bakker op om klimadagsordenen."
Kim Nøhr Skibsted, fondsdirektør
  • Fonden må jf. Fondsloven ikke donere penge til Grundfos’ selskaber, derfor er det vigtigt at aktiviteterne foregår i partnerskab med en ekstern organisation
  • Fonden bør desuden nævnes i forbindelse med kommunikation om projekterne (fx pressemeddelelser, skiltning eller i andre medier).
Hand In Hand India distributes supplies to underprivileged families at Karapakkam School, India

Hand In Hand India distribuerer madration til elever på Karapakkam School, Indien. Foto: Hand in Hand India

Find et lokalt Grundfos selskab

Er du en NGO eller anden non-profit. Kontakt dit lokale Grundfos selskab for at tale mere om hvordan I kan samarbejde.

Det er udelukkende ansatte i Grundfos-koncernen og tilhørende sub-brands som Sintex og SILHORKO Eurowater, som kan ansøge om grantet på vegne af selskabets eksterne samarbejdspartnere.

Søg støtte
Ansatte i Grundfos' selskaber kan søge om støtte til lokale projekter via Poul Due Jensen Community Engagement Grant.