Støtte til lokale projekter i hele verden
Grundfos har altid involveret sig i samfundet og taget et socialt ansvar for særligt udsatte. Poul Due Jensens Community Engagement Grant skal bakke op om Grundfos-selskabernes engagement og samarbejde med lokale NGO'er, institutioner, myndigheder om aktiviteter og initiativer til gavn for lokalsamfundet hvor som helst i verden Grundfos opererer.

Poul Due Jensens Community Engagement Grant er etableret for at hjælpe medarbejderne i Grundfos med at række ud i lokalsamfund verden over. Grundtanken med programmet er at styrke og øge Grundfos’ tradition for at engagere sig socialt og fremme godt naboskab, hvorend i verden vi er.

Fonden øreærker 25 millioner kroner årligt til Community Engagement Grants som støtter projekter, der gør aktiv brug af Grundfos’ frivillighedspolitik.

"I 2024 ser vi frem til at Grundfos’ frivillighedspolitik for alvor folder sit potentiale ud, og vi håber at den, parret med Fondens Community Engagement Grant, kan give et boost til nye, stærke partnerskaber i hele verden. "
Fondsdirektør Kim Nøhr Skibsted
  • Projekter skal foregå i partnerskab med en ekstern organisation, som er den formelle modtager af bevillingen.
  • Fonden bør nævnes i forbindelse med kommunikation om projekterne (fx pressemeddelelser, skiltning eller i andre medier).
Hand In Hand India distributes supplies to underprivileged families at Karapakkam School, India

Hand In Hand India distribuerer madration til elever på Karapakkam School, Indien. Foto: Hand in Hand India

Find et lokalt Grundfos selskab

Er du en NGO eller anden non-profit. Kontakt dit lokale Grundfos selskab for at tale mere om hvordan I kan samarbejde.

Det er udelukkende ansatte i Grundfos-koncernen og tilhørende sub-brands som Sintex og SILHORKO Eurowater, som kan ansøge om grantet på vegne af selskabets eksterne samarbejdspartnere.

Søg støtte
Ansatte i Grundfos' selskaber kan søge om støtte til lokale projekter via Poul Due Jensen Community Engagement Grant.