Støtte til lokale Grundfos-projekter
Grundfos har altid involveret sig i samfundet og taget et socialt ansvar for særligt udsatte. Poul Due Jensens Community Engagement Grant skal støtte Grundfos-selskabernes engagement og samarbejde med lokale NGO'er, institutioner, myndigheder om aktiviteter og initiativer til gavn for lokalsamfundet hvor som helst i verden Grundfos opererer.

Poul Due Jensens Community Engagement Grant er etableret for at hjælpe Grundfos med at række ud i lokalsamfund verden over. Grundtanken med programmet er at styrke og øge Grundfos’ tradition for at engagere sig socialt og fremme godt naboskab, hvorend i verden vi er.

Fonden har i 2023-24 øremærket hele 25 millioner kroner til at bakke op om lokale projekter via Fondens Community Engagement Grant. Fonden har et stort ønske om at se en større grad af medarbejderinvolvering i projekterne, gerne via aktiv brug af Grundfos’ frivillighedspolitik.

"I 2023 ser vi frem til at Grundfos’ nye frivillighedspolitik folder sit potentiale ud, og vi håber at den, parret med Fondens Community Engagement Grant, kan give et boost til nye, stærke partnerskaber i hele verden. "
Fondsdirektør Kim Nøhr Skibsted
  • Fonden må jf. Fondsloven ikke donere penge til Grundfos’ selskaber, derfor er det vigtigt at aktiviteterne foregår i partnerskab med en ekstern organisation
  • Fonden bør desuden nævnes i forbindelse med kommunikation om projekterne (fx pressemeddelelser, skiltning eller i andre medier).
Hand In Hand India distributes supplies to underprivileged families at Karapakkam School, India

Hand In Hand India distribuerer madration til elever på Karapakkam School, Indien. Foto: Hand in Hand India

Find et lokalt Grundfos selskab

Er du en NGO eller anden non-profit. Kontakt dit lokale Grundfos selskab for at tale mere om hvordan I kan samarbejde.

Det er udelukkende ansatte i Grundfos-koncernen og tilhørende sub-brands som Sintex og SILHORKO Eurowater, som kan ansøge om grantet på vegne af selskabets eksterne samarbejdspartnere.

Søg støtte
Ansatte i Grundfos' selskaber kan søge om støtte til lokale projekter via Poul Due Jensen Community Engagement Grant.