Årsskrift
I årsskriftet ser vi tilbage på nogle af de resultater og erfaringer, der er kommet ud af Fondens projekter i årets løb.

2019

I år kan du bl.a. dykke ned i en række interessante projekter, der skal skabe plads til flere i fællesskaber og på arbejdsmarkedet. Nogle af vores store forskningsinvesteringer er så småt begyndt at vise nogle resultater, og vi har udvidet aktiviteterne inden for naturvidenskabelig læring og formidling.  I 2019 kunne vi desuden – efter tre års arbejde – indvie det sidste vandværk i Nyarugusu flygtningelejren og fejre at vi nu leverer rent drikkevand med solenergi til mindst 200.000 mennesker i det vestlige Tanzania – både i og uden for lejren.

Årsskrift 2019

2018

Fondens filantropiske indsats gav en række spændende resultater i det forgangne år. Fonden arbejde fortsat målrettet for partnerskaber og projekter der støtter FN’s verdensmål, og vi forventer at dette vil fortsætte fremover. Bestyrelsen i Poul Due Jensens Fond drøftede hvordan hvordan Fonden bedst forvalter sit ansvar som aktiv ejer af Grundfos. Dette skabte klarhed omkring den strategiske retning, men også ændringer i Fondens bestyrelse og ledelse.

Årsskrift 2018

Fondes årsskrift er så miljøvenligt at det kan spises. Foto: PDJF

Tidligere årsskrifter

Se også Fondens nøgletal