Grundfos Scholarship
Grundfos Scholarship går til Grundfosmedarbejdere, der gerne vil videreuddanne sig! Legatet skal anvendes til kurser eller træning – helst en international oplevelse – som vil bringe medarbejderen nye erfaringer, viden og personlig udvikling.

Op til fem vindere kan hvert år nyde godt af legatet, og man kan søge om legatet alene eller sammen med en gruppe kolleger. Den samlede uddelingsramme for legater er 30.000 € (dvs. i gennemsnit 6.000 € pr. legat, men størrelsen varierer ofte).

"Legatet er tiltænkt passionerede Grundfos-medarbejdere med et brændende ønske om at udvikle deres kunnen og egenskaber gennem uddannelse, træning eller andre internationale aktiviteter."
  • Priserne uddeles i december 2021. Næste ansøgningsrunde forventes åbnet i juni.
  • Vær opmærksom på at legatet er skattepligtigt, hvis det anvendes i Danmark.

Legatet kan ikke søges til:

  • Uddannelsesaktiviteter, som udbydes gratis i Danmark
  • Aktiviteter der foregår i Grundfosregi, fx på PDJA
  • MBA-uddannelse eller andre “executive” programmer

Tre kolleger med base i Danmark har tidligere fået tildelt et legat, nemlig Vanessa Rivera (2015), Asger Schelde Larsen (2016) og Nikolaj Christensen (2018). Vanessa fik et højskoleophold, Asger var på sprogudveksling i Tyskland som supplement til sin EUX, og Nikolaj fik et legat til køb af PC og litteratur, da han ville læse videre på Aalborg Universitet.

Scholarship Winners
Poul Due Jensens Fond uddelte legatet første gang i 2013.