Poul Due Jensens Studie- og Uddannelseslegat
Poul Due Jensens Studie- og Uddannelseslegat går til Grundfosmedarbejdere, der gerne vil videreuddanne sig! Legatet skal anvendes til kurser eller træning – helst en international oplevelse – som vil bringe medarbejderen nye erfaringer, viden og personlig udvikling.

Op til fem vindere kan hvert år nyde godt af legatet, og man kan søge om legatet alene eller sammen med en gruppe kolleger.

Legatet kan ikke søges til uddannelsesaktiviteter, som udbydes gratis i Danmark eller til medarbejdere i Grundfosregi. To danske kolleger har dog fået tildelt et legat, nemlig Asger Schelde Larsen (2016) og Nikolaj Christensen (2018). Asger var på sprogudveksling i Tyskland som supplement til sin EUX, og Nikolaj fik et legat til køb af PC og litteratur, da han ville læse videre på Aalborg Universitet.

Scholarship Winners
Hvordan udvælges vinderne?

Indkomne ansøgninger bliver evalueret af en jury. Juryen er på udkig efter passionerede Grundfos-medarbejdere med et brændende ønske om at udvikle deres kunnen og egenskaber gennem uddannelse, træning eller andre internationale aktiviteter.

Elsebeth Gerner Nielsen, Bestyrelsesmedlem, Poul Due Jensens Fond
Hanne Fonnesbæk, Director/Global Head of CoE OD, Grundfos
– Humphrey Lau, Regional Managing Director, WEREG, Grundfos
Jesper Gabriel, HR Director, Group Production, Grundfos

Juryen mødes hvert år i juni og udvælger op til 5 vindere. Alle ansøgere får svar i juli, om de har vundet. Juryen kan max. uddele 25.000 € i alt. Vær opmærksom på at legatet er skattepligtigt hvis det anvendes i Danmark. Legaterne uddeles formelt ved Grundfospris-festen i Bjerringbro i efteråret.

Poul Due Jensens Fond uddelte legatet første gang i 2013.

Se også: Grundfosprisen