Poul Due Jensens
Pris for Social Ansvarlighed
Poul Due Jensens Pris for Social Ansvarlighed er for Grundfos-selskabernes mulighed for at vise resten af Grundfos, hvordan man kan gøre en positiv forskel i lokalsamfundet. Fondsbestyrelsen har fastsat en årlig prissum på 20,000 € årligt, som skal gå direkte til vinderprojektet.

Fonden ønsker med prisen at hylde de bedste lokale projekter/ initiativer og velgørenhedsaktiviteter i Grundfos-regi. Samtidig anerkender Fonden den store velvilje og frivillige indsats som mange medarbejdere yder kloden rundt.

Social Responsibility Award

Statuetten “Ivan” er inspireret af Grundfos Social Responsibility’s logo, der kombinerer en person og et hjerte. Skallen er 3D-printet og poleret med en særlig teknik. Hjertet er udskåret fra en gammel cirkulationspumpe, og foden er en løber. Indeni er der kobbertråd, som flex-medarbejderne i Grundfos’ Recycling Workshop i Bjerringbro har reddet fra returnerede Grundfos-pumper.

Hvordan udvælges vinderne?
Indkomne ansøgninger bliver evalueret af legatets jury:

Annette Due Jensen, bestyrelsesmedlem, Poul Due Jensens Fond
Flemming Konradsen, bestyrelsesmedlem, Poul Due Jensens Fond
Mogens Lindhard, Senior Manager, CSR, Grundfos
Pia Yasuko Rask, Director for Safe Water, Grundfos
GM, previous year’s winner (GIN i 2020, GPP i 2021)

Juryen mødes i juni og udvælger en vinder.

Prisen uddeles normalt ved Grundfospris-festen i Bjerringbro i november. Det vindende selskab udpeger to non-executive medarbejdere som repræsentanter ved prisuddelingen.

Poul Due Jensens Fond uddelte Prisen for Social Ansvarlighed for første gang i 2017.