Grundfos Community Engagement Award
Grundfos Community Engagement Award(tidl. Poul Due Jensens Pris for Social Ansvarlighed) er Grundfos-selskabernes mulighed for at vise resten af Grundfos, hvordan man kan gøre en positiv forskel i lokalsamfundet. Fondsbestyrelsen har fastsat en årlig prissum på 20,000 € årligt, som skal gå direkte til vinderprojektet.

Fonden ønsker med prisen at hylde de bedste lokale projekter/ initiativer og velgørenhedsaktiviteter i Grundfos-regi. Samtidig anerkender Fonden den store velvilje og frivillige indsats som mange medarbejdere yder kloden rundt.

Social Responsibility Award

Statuetten “Ivan” er inspireret af Grundfos Social Responsibility’s logo, der kombinerer en person og et hjerte. Skallen er 3D-printet og poleret med en særlig teknik. Hjertet er udskåret fra en gammel cirkulationspumpe, og foden er en løber. Indeni er der kobbertråd, som flex-medarbejderne i Grundfos’ Recycling Workshop i Bjerringbro har reddet fra returnerede Grundfos-pumper.

  • I 2021 uddeles priserne til december. Der åbnes for ansøgninger i juni.
  • Det vindende selskab udpeger to non-executive medarbejdere som repræsentanter ved prisuddelingen.

Poul Due Jensens Fond uddelte Prisen for Social Ansvarlighed for første gang i 2017. Fra og med 2020 uddeles prisen under nyt navn.