05. Mar. 2024
Den 21. marts kommer fotograf Daniel Rye og fortæller om sine rejser til Togo og Etiopien for PlanBørnefonden og om mødet med de mennesker, der lever med klimaforandringernes konsekvenser og mangel på rent vand. I forbindelse med foredraget kan du også se nogle af Daniel Ryes billeder fra Togo og Etiopien.

Vandvejen til frihed

Foredrag og fotoudstilling v. Fotograf Daniel Rye på Grundfos Center, torsdag den 21. marts 2024

Teaser: Vandvejen til Frihed from Grundfos Foundation | PDJF on Vimeo.

Rent vand er en livsnødvendighed. Alligevel lever millioner af familier uden adgang til rent vand. Det betyder, at familiernes høst og indtjening bliver ødelagt, og at piger og kvinder må bruge tid og kræfter på at gå langt efter vand. Faktisk bruger kvinder og piger verden over hver dag 200 millioner timer eller 22.800 år på at hente vand. Timer, der kunne være brugt på arbejde og uddannelse.

I foredraget ‘Vandvejen til Frihed’ fortæller fotograf Daniel Rye om sine rejser til Togo og Etiopien for PlanBørnefonden og om mødet med de mennesker, der lever med klimaforandringernes konsekvenser og mangel på rent vand.

Praktisk information og tilmelding

Foredraget varer en time. Det foregår på dansk og er åbent for offentligheden. I forbindelse med foredraget kan du også se nogle af Daniel Ryes billeder fra Togo og Etiopien.

Der er mulighed for at se foredraget kl. 13.30 eller kl. 15.30 på Grundfos Center, torsdag den 21. marts 2024.

 

Vand og bæredygtig udvikling

Sammen med bl.a. PlanBørnefonden sikrer Fonden adgang til rent vand for nogle af verdens fattigste i landsbysamfund og flygtningelejre.