23. Nov. 2018
Onsdag den 19. december har interesserede Grundfos-medarbejdere og borgere i Bjerringbro mulighed for at komme helt tæt på det livsnødvendige nødhjælpsarbejde, som foregår i kølvandet på det jordskælv og efterfølgende tsunami, som ramte den indonesiske ø, Sulawesi, i september 2018.

Den 28. september 2018 blev øen Sulawesi ramt af et jodskælv og en efterfølgende tsunami, som lagde store områder i Donggala-distriktet øde. I dag, to måneder efter katastrofen, er indbyggerne stadig evakuerede fra deres hjem og dybt afhængige af den hjælp, som internationale hjælpeorganisationer bidrager med til at få frem.

Genopbygning er langsommelig

Få dage efter jordskælvet og tsunamien bevilgede Poul Due Jensens Fond/Grundfos Fonden 2 millioner DKK til amerikanske Water Mission til vandforsyning og vandrensingskits til det katastroferamte område i Indonesien.

Water Mission’s Emergency Response Coordinator, Craig Williams, var hurtigt på pletten for at etablere kontakt til myndigheder og andre NGO’er:

Kom til foredrag på Grundfos

Nu har du muligheden for at møde Craig Williams og høre ham selv fortælle om arbejdet med at hjælpe i verdens katastroferamte områder. Craig besøger Grundfos den 19. december og holder foredrag i auditoriet på Grundfos Centret kl 16-17. Fonden byder på en forfriskning til gæsterne.

Poul Due Jensens Fonds årlige reserve til katastrofehjælp er på 2 millioner kroner.
Mere om fondens katastrofehjælp.