14. Mar. 2022
Ved årsmødet 14. marts valgte bestyrelsen Helena Due Langvad som efterfølger til Estrid Due Hesselholt, som udtræder af fondsbestyrelsen. Dermed er det første af stifterens oldebørn indtrådt i bestyrelsen for den fond, Poul Due Jensen stiftede i 1975 for at sikre sit livsværk, Grundfos.

Efter 46 år i bestyrelsen for Poul Due Jensens Fond har Estrid Due Hesselholt valgt at træde tilbage, og efterkommerne af Fondens stifter har i samråd indstillet Helena Due Langvad til at overtage pladsen efter sin morfars søster. Helena Due Langvad (27) er datter af Annette Due Jensen og niece til Grundfos’ CEO, Poul Due Jensen.

"Jeg er stolt og beæret over, at jeg som oldebarn af stifteren kan være med til at bidrage til Fondens arbejde og støtte op om min oldefars ønsker for Grundfos. At værne om Grundfos’ værdier og udvikling har altid og vil altid være en del af mit DNA."
Helena Due Langvad

Ifølge fundatsen består fondsbestyrelsen af fire efterkommere af Poul Due Jensen, fire eksternt valgte og fire medarbejderrepræsentanter fra Grundfos.

  • Læs mere om bestyrelsen her.
Portræt af Helena Due Langvad

Helena Due Langvad blev valgt til bestyrelsen den 14. marts 2022. Foto: Montgomery Foto