Vandindsats i 2019

41%

i 2019 gik 41% af Fondens samlede donationer til vandprojekter

47,9

millioner

Vi donerede 47,9 mio DKK til vandprojekter i 2019

Alle uddelinger
Hvert år i marts publicerer vi listen over sidste års uddelinger

Danske millioner fra FN-fond til Beirut

FN og UNICEF frigiver nu midler til Beiruts børn fra katastrofefond - en fond der støttes af bl.a Poul Due Jensens Fond.

30.000 visirer til Læger uden Grænser

Ude i verden er der stor mangel på værnemidler, ikke mindst i verdens brændpunkter. Derfor sender Poul Due Jensens Fond nu 30.000 Grundfos-visirer afsted til Læger uden Grænser.

Beskyttelse mod COVID-19 i Tanzania

Den 7. juli havde vi besøg af Benjamin Filskov, landedirektør for Water Mission i Tanzania, som blandt andet fortalte fondsdirektør Kim Nøhr Skibsted om de tiltag, NGO'en har gjort for at mindske smittespredningen på landets hospitaler.

Effektivt samarbejde begrænser smittespredning blandt Etiopiens flygtninge

Adgang til rent vand, oplysning og sanitetsprodukter. Det er hjørnestenene i den indsats PlanBørnefonden med støtte fra Poul Due Jensens Fond lige nu gør for at stoppe spredningen af COVID-19 i Etiopiens flygtningelejre.

World Refugee Day: Every Action Counts

I dag er det #WorldRefugeeDay, hvor vi minder hinanden om, at der verden over er 80 millioner mennesker på flugt. Årets tema er Every Action Counts, for vi kan alle gøre en forskel. Alene kan vi måske ikke gøre så meget hver især, men sammen er der næsten ingen grænser for hvad vi kan.

Støtte til COVID-19 indsats i Ghana og Niger

Fonden støtter NGO’en World Visions arbejde for at standse spredning af COVID-19 i Ghana og Niger gennem sanitatets- og hygiejne træning of opførelse af infrastruktur (soldrevne vandsystemer og håndvaskestationer) med 2,4 millioner.

Nødhjælp til flygtninge i Libanon

Poul Due Jensens Fond har doneret knap 2 millioner kroner til Læger uden Grænser. Donationen går til den livsvigtige indsats mod COVID-19 i Libanons store flygtningesamfund.

Flere bevillinger til bekæmpelse af COVID-19

Knap 9,2 millioner kroner er på vej til en række projekter som skal bidrage til bekæmpelse af COVID-19 og dens følgevirkninger. Donationerne bringer fondens bidrag til kampen mod coronavirus op til knap 39 millioner kroner.

Omprioritering af midler hos PlanBørnefonden

PlanBørnefonden og Poul Due Jensens Fond er gået sammen om at omprioritere 3,6 millioner til forebyggelse af COVID19-smitte i udsatte samfund i Togo og flygtningelejre i Etiopien.
Rent drikkevand
Fondens filantropiske arbejde understøtter direkte FN's verdensmål 6 ved at bidrage med bæredygtige vandløsninger til verdens fattigste.