Vandindsats i 2019

41%

i 2019 gik 41% af Fondens samlede donationer til vandprojekter

47,9

millioner

Vi donerede 47,9 mio DKK til vandprojekter i 2019

Alle uddelinger
Hvert år i marts publicerer vi listen over sidste års uddelinger

Nødhjælp til flygtninge i Libanon

Poul Due Jensens Fond har doneret knap 2 millioner kroner til Læger uden Grænser. Donationen går til den livsvigtige indsats mod COVID-19 i Libanons store flygtningesamfund.

Flere bevillinger til bekæmpelse af COVID-19

Knap 9,2 millioner kroner er på vej til en række projekter som skal bidrage til bekæmpelse af COVID-19 og dens følgevirkninger. Donationerne bringer fondens bidrag til kampen mod coronavirus op til knap 39 millioner kroner.

Omprioritering af midler hos PlanBørnefonden

PlanBørnefonden og Poul Due Jensens Fond er gået sammen om at omprioritere 3,6 millioner til forebyggelse af COVID19-smitte i udsatte samfund i Togo og flygtningelejre i Etiopien.

Flere COVID-19 initiativer får støtte

Poul Due Jensens Fond allokerer yderligere 17,5 millioner til forskellige nødhjælpsinitiativer, der skal begrænse skadevirkningerne af coronaepidemien, både i Danmark og globalt. Flere initiativer er på vej

Fonden støtter en række COVID-19 initiativer

Poul Due Jensens Fond donerer 12,25 millioner til forskellige nødhjælpsinitiativer, der skal begrænse skadevirkningerne af coronaepidemien, både i Danmark og globalt. Flere initiativer er på vej.

Foredrag om batteriprojekt i Togo

Hvad skal der egentlig til for at få et hi-tech vandprojekt til at spille i et udviklingsland ved ækvator? Poul Due Jensens Fond inviterede til gå-hjem-møde om pilotprojektet i Togo, hvor vi tester bæredygtige saltvandsbatterier.

Soldrevet vandforsyning til 200.000 i det vestlige Tanzania

Den 24. oktober kunne Poul Due Jensens Fond efter tre års arbejde indvie borehul 2 i Nyarugusu Flygtningelejren og dermed levere rent drikkevand til knap 150.000 flygtninge i det vestlige Tanzania. Samtidig kunne Fonden fejre at have nået ud til over 50.000 tanzanianere i små landsbysamfund uden for lejren.

Asante sana

Vi modtog for nylig en meget bevægende video fra landsbyen Segara og vores partnere i Water Mission Kenya. 'Asante Sana 'betyder 'mange tak' på Swahili.
Rent drikkevand
Fondens filantropiske arbejde understøtter direkte FN's verdensmål 6 ved at bidrage med bæredygtige vandløsninger til verdens fattigste.