Inklusion i 2020

40m

DKK

Poul Due Jensens Fond donerede 40 millioner til inklusionsprojekter i 2020

21%

Inklusion udgjorde i alt 21 % af Fondens samlede donationer i 2020.

Se alle fondens uddelinger
Hvert år i marts publicerer vi listen over sidste års uddelinger

Seneste nyheder

RUN booster selvværdet

Projekt RUN har haft stor indflydelse på de unge deltageres job- og uddannelsesparathed. Fonden har mødt sociolog og forfatter Aydin Soei, som har fulgt projekt RUN som evaluator til en snak om projektets resultater og styrker - og om hvad han selv har taget med sig fra projektet.

Projekt RUN - afslutningskonference

Torsdag 14. oktober. kl. 13.00 – 15.00 afsluttes projekt RUN med en konference, hvor deltagerne deler læring og erfaringer fra projektet. Den kendte sociolog Aydin Soei, som har fulgt projektet siden starten, vil være konferencier.

5 nye community engagement grants

Ungdommens Røde Kors' lejr Frøen i Sønderjylland er blandt de fem seneste modtagere af et Poul Due Jensen Community Engagement Grant.

Mærk jobbet - nyt håndboldsamarbejde hjælper unge i gang

Et storstilet projekt kaldet ”Mærk jobbet”, der har til hensigt at hjælpe hundredvis af unge ledige ind på arbejdsmarkedet, skydes nu i gang i et samarbejde mellem 14 klubber i Bambusa Kvindehåndboldligaen, FlexFabrikken, Poul Due Jensens Fond og en række lokale jobcentre.

Fonden uddeler fem nye Community Engagement Grants

Fondsbestyrelsen har den 11. marts godkendt fem nye Community Engagement Grants, som bakker op om Grundfos-selskabers lokale engagement i Afrika, Asien og Sydamerika. Fonden opfordrer også danske Grundfos-selskaber til at gøre brug af ordningen.

Visirer gør gavn for sundhedspersonale

I løbet af foråret og sommeren 2020 blev over 138.000 visirer produceret på Grundfos i Bjerringbro som en hjælp til stærkt pressede sundhedssystemer. Vi har talt med nogle af modtagerne for at finde ud af, hvor de blev brugt.

Vand og hygiejnetræning bekæmper COVID-19 i Argentina

Med et Poul Due Jensen Community Engagement Grant i ryggen var Grundfos Argentina og Agua Segura i stand til at sikre adgang til rent drikkevand til over 16.000 mennesker gennem 70 lokalcentre i Escobar, Pilar og Tigre (Buenos Aires).

Ensomhedens tabu i et socialt ungdomsliv

Ann-Line Birkeskov Drejer Axelsen har i specialet ”Ensom i en social verden” afdækket hvordan ensomhedens tabu kan afholde unge fra at opsøge hjælp.

2 millioner til julehjælp i 2020

Poul Due Jensens Fond støtter igen i år en række juleindsamlinger hos organisationer som rækker ud til Danmarks udsatte. Ny på listen er de hjemløses organisation SAND.