Inklusion i 2020

40m

DKK

Poul Due Jensens Fond donerede 40 millioner til inklusionsprojekter i 2020

21%

Inklusion udgjorde i alt 21 % af Fondens samlede donationer i 2020.

Se alle fondens uddelinger
Hvert år i marts publicerer vi listen over sidste års uddelinger

Seneste nyheder

Visirer gør gavn for sundhedspersonale

I løbet af foråret og sommeren 2020 blev over 138.000 visirer produceret på Grundfos i Bjerringbro som en hjælp til stærkt pressede sundhedssystemer. Vi har talt med nogle af modtagerne for at finde ud af, hvor de blev brugt.

Ensomhedens tabu i et socialt ungdomsliv

Ann-Line Birkeskov Drejer Axelsen har i specialet ”Ensom i en social verden” afdækket hvordan ensomhedens tabu kan afholde unge fra at opsøge hjælp.

2 millioner til julehjælp i 2020

Poul Due Jensens Fond støtter igen i år en række juleindsamlinger hos organisationer som rækker ud til Danmarks udsatte. Ny på listen er de hjemløses organisation SAND.

Udvikling af COVID-19 overvågning til ikke-kloakerede slumområder

Sydafrikanske Water Research Commission (WRC) og Poul Due Jensens Fond har indgået et samarbejde om at udvikle et vandkvalitetsbaseret overvågningsværktøj til bosættelser uden kloakering, som skal supplere eksisterende spildevandsovervågning og støtte op om andre metoder til at spore sygdomsudbrud.

30.000 visirer til Læger uden Grænser

Ude i verden er der stor mangel på værnemidler, ikke mindst i verdens brændpunkter. Derfor sender Poul Due Jensens Fond nu 30.000 Grundfos-visirer afsted til Læger uden Grænser.

Fonden uddeler 10 nye Community Engagement Grants

Den 4. june besluttede fondsbestyrelsen at uddele ti Poul Due Jensen Community Engagement Grants til lokale Grundfos-selskabers partnerskaber over hele verden. Donationerne på i alt 2,7 millioner betyder at vi nu har allokeret 4,3 ud af den ramme på 20 millioner kroner, som Fonden har afsat til formålet.

Fire lokale Grundfos-projekter får del i Community Engagement Grant

Grundfos' salgsselskaber i Indien og Filippinerne giver en håndsrækning til deres lokalsamfund med hjælp fra Poul Due Jensens Fonds nyetablerede Community Engagement Grant.

Nyt Community Engagement Grant

Poul Due Jensens Fond etablerer en pulje på 20 millioner til at støtte lokale Grundfos-projekter over hele verden.

Op og ud

To unge fra Norddjurs og Randers har med hjælp fra ungdomsskolernes Projekt RUN afsluttet mange måneders ledighed og er nu på vej. For begge var mødet med ungdomsuddannelserne ikke særlig vellykket på trods af deres gode hoveder. Efter et forløb hvor de unge har udforsket fremtidsscenarier ud fra deres personlige erfaringer i et tæt samarbejde med voksne, der stiller krav og har forventninger, er de nu begge fortrøstningsfulde.