Inklusion i 2019

13,7

Poul Due Jensens Fond donerede 6,6 millioner til inklusionsprojekter i 2019

6%

Inklusion udgjorde i alt 6 % af Fondens samlede donationer i 2019.

Se alle fondens uddelinger
Hvert år i marts publicerer vi listen over sidste års uddelinger

Seneste nyheder

Julehjælp til udsatte familier

Julen nærmer sig. Mens de fleste danskere glæder sig, må et stigende antal fattige forældre ansøge om julehjælp for at kunne give deres børn en juleaften, de kan glæde sig til. Derfor er der stadig hårdt brug for at bidrage til de organisationer, som uddeler julehjælp til udsatte børnefamilier.

Op og ud

To unge fra Norddjurs og Randers har med hjælp fra ungdomsskolernes Projekt RUN afsluttet mange måneders ledighed og er nu på vej. For begge var mødet med ungdomsuddannelserne ikke særlig vellykket på trods af deres gode hoveder. Efter et forløb hvor de unge har udforsket fremtidsscenarier ud fra deres personlige erfaringer i et tæt samarbejde med voksne, der stiller krav og har forventninger, er de nu begge fortrøstningsfulde.

Jobmatch - fælles om arbejdet

Randers Kunstmuseum lægger den 31. oktober farverige og inspirerende rammer til ”Jobmatch – fælles om arbejdet”, hvor omkring 200 særligt inviterede jobsøgende vil møde cirka 60 virksomheder, der mangler arbejdskraft.

KLG Håndbold vinder Antibulli-prisen 2019

Mikkel Hansen og Poul Due Jensens Fond satte fredag aften fokus på fællesskab, rummelighed og kammeratskab i ungdomshåndbold, da de uddelte Antibulli-prisen 2019 til KLG Håndbold fra Herning før Charity kampen mellem Paris-Saint Germain og Århus Håndbold.

Poul Due Jensen og Mikkel Hansen uddeler årets Antibulli Håndbold Pris

Den 16. august 2019 uddeler Poul Due Jensen og Mikkel Hansen årets Antibulli Håndbold Pris. Dette foregår ved Paris Saint-Germain og Aarhus Håndbolds Charity Match i Aarhus Arena. De tre midtjyske klubber Skive FH, KLG Håndbold og Silkeborg-Voel KFUM er alle nomineret til prisen, som uddeles til en håndboldklub, der fremmer sammenhold og fællesskab i ungdomsafdelingen.

Fra tvivl til vejen fremad

Hvad har en villa i et industrikvarter i Randers til fælles med et gammelt arresthus i Grenaa? Svaret er RUN og 50 unge på vej fra tvivl til tillid og planer for fremtiden. De to adresser tilhører ungdomsskolerne i Norddjurs og Randers, og her mødes dagligt unge, der tilhører den såkaldte NEET-gruppe (Not in Education, Employment or Training) med voksne, der har tro på de unge - og store ører. Det er nemlig vigtigt, at udgangspunktet er de unges.

’Jeg er glad for at kunne give noget igen, så jeg ikke bare føler mig som en nasser’

I Folkekirkens Nødhjælps WeFood-butikker er de frivillige lige så forskellige som varerne på hylderne. Blandt andet udgør udsatte grupper på arbejdsmarkedet en fast andel af personalet. Christina Maschmann er en af dem – for hende betyder arbejdet, at hun føler, at hun kan bidrage med noget, trods et handicap, der forhindrer hende i at have et almindeligt job.

2 millioner til julehjælp

Poul Due Jensens Fond (Grundfos Fonden) giver to millioner til julehjælp i 2018.

Hvordan engageres 537 flygtninge i lokalt idrætsliv?

Det har 79 lokale aktører (foreninger, institutioner og kommunale medarbejdere) i Thisted og Vesthimmerlands kommune svaret på. Gennem DGI Nordjylland, som har stået bag projekt ”Netværksforeningerne”, har man i en række af workshops udforsket viden og kompetencer i lokalområdet og søsat konkrete handlinger.