Inklusion i 2021

32m

DKK

Poul Due Jensens Fond donerede 23 millioner til inklusionsprojekter og 15 millioner til Community Engagement projekter i 2021.

19%

Inklusion (12 %) og Community Engagement (7 %) udgjorde i alt 19 % af Fondens donationer i 2021.

>>

Du kan læse mere om vores indsatser i Fondens årsskrift.

Se alle fondens uddelinger
Hvert år i marts publicerer vi listen over sidste års uddelinger

Seneste nyheder

Hej Fonden forlænger samarbejdet med Grundfos Fonden og Spar Nord Fonden

Hej Fonden med Mathias Gidsel, Mie Højlund og Mikkel Hansen i front forlænger samarbejdet med Grundfos Fonden og Spar Nord Fonden med tre år.

2.2 millioner i Community Engagement Grants på vej ud i verden

Syv nye Community Engagement Grants og et særligt nødhjælps-grant er uddelt af Grundfos Fonden til at støtte en række lokale projekter i Burkina Faso, Chile, Kina, Kenya, Spanien, Togo og Ukraine.

MH24 bliver til Hej Fonden

Foreningen MH24 – Mikkel Mod Mobning skifter navn til Hej Fonden og sikrer sig samtidig to nye ambassadører i form af landsholdsprofilerne Mie Højlund og Mathias Gidsel.

Harlev IK vinder MH24’s antimobbe-pris

Den østjyske håndboldklub, Harlev IK, løber med Antibulli Håndbold Prisen 2021/2022, der uddeles af Mikkel Hansen og hans forening, MH24 – Mikkel mod Mobning.

Én måned til kickoff: 35 hyldestkampe udgør historisk markering i dansk topsport

Veteran Match, der hylder og hjælper veteraner i beskæftigelse, skydes i gang på Flagdagen 5. september. Målet er anerkendelse og jobhjælp til Danmarks veteraner.

9 nye Community Engagement Grants godkendt

Poul Due Jensens Fond sender 4,5 millioner kroner afsted til 9 lokale projekter i Danmark, Ghana, Indonesien, Kenya, Sydafrika, Tanzania og Uganda.

Miroslav arrangerer sommerlejr i Serbien

Til daglig arbejder Miroslav Petrovic som vagt ved koncernhovedkvarteret hos Grundfos i Bjerringbro. I fredags rejste han til Serbien for at tage på sommerlejr med vanskeligt stillede børn og unge.

Dansk topidræt med historisk ambitiøs indsats for Danmarks veteraner

3F Superliga, Metal Ligaen, dansk herrehåndbold og Danmarks Idrætsforbund går sammen om Veteran Match 2022, der skal hjælpe soldaterveteraner i beskæftigelse og give unikke hyldester på stadions og i arenaer.

Grants for næsten 12 millioner til lokale formål

Fonden har godkendt community grants for næsten 9 millioner kroner til 17 lokale initiativer over hele verden. Desuden er der 2,7 millioner på vej til lokale nødhjælpsorganisationer som assisterer flygtninge i Polen, Ungarn og Slovakiet.