Inklusion i 2019

13,7

Poul Due Jensens Fond donerede 6,6 millioner til inklusionsprojekter i 2019

6%

Inklusion udgjorde i alt 6 % af Fondens samlede donationer i 2019.

Se alle fondens uddelinger
Hvert år i marts publicerer vi listen over sidste års uddelinger

Seneste nyheder

2 millioner til julehjælp i 2020

Poul Due Jensens Fond støtter igen i år en række juleindsamlinger hos organisationer som rækker ud til Danmarks udsatte. Ny på listen er de hjemløses organisation SAND.

Udvikling af COVID-19 overvågning til ikke-kloakerede slumområder

Sydafrikanske Water Research Commission (WRC) og Poul Due Jensens Fond har indgået et samarbejde om at udvikle et vandkvalitetsbaseret overvågningsværktøj til bosættelser uden kloakering, som skal supplere eksisterende spildevandsovervågning og støtte op om andre metoder til at spore sygdomsudbrud.

Fonden uddeler 10 nye Community Engagement Grants

Den 4. june besluttede fondsbestyrelsen at uddele ti Poul Due Jensen Community Engagement Grants til lokale Grundfos-selskabers partnerskaber over hele verden. Donationerne på i alt 2,7 millioner betyder at vi nu har allokeret 4,3 ud af den ramme på 20 millioner kroner, som Fonden har afsat til formålet.

Fire lokale Grundfos-projekter får del i Community Engagement Grant

Grundfos' salgsselskaber i Indien og Filippinerne giver en håndsrækning til deres lokalsamfund med hjælp fra Poul Due Jensens Fonds nyetablerede Community Engagement Grant.

Nyt Community Engagement Grant

Poul Due Jensens Fond etablerer en pulje på 20 millioner til at støtte lokale Grundfos-projekter over hele verden.

Op og ud

To unge fra Norddjurs og Randers har med hjælp fra ungdomsskolernes Projekt RUN afsluttet mange måneders ledighed og er nu på vej. For begge var mødet med ungdomsuddannelserne ikke særlig vellykket på trods af deres gode hoveder. Efter et forløb hvor de unge har udforsket fremtidsscenarier ud fra deres personlige erfaringer i et tæt samarbejde med voksne, der stiller krav og har forventninger, er de nu begge fortrøstningsfulde.

Jobmatch - fælles om arbejdet

Randers Kunstmuseum lægger den 31. oktober farverige og inspirerende rammer til ”Jobmatch – fælles om arbejdet”, hvor omkring 200 særligt inviterede jobsøgende vil møde cirka 60 virksomheder, der mangler arbejdskraft.

KLG Håndbold vinder Antibulli-prisen 2019

Mikkel Hansen og Poul Due Jensens Fond satte fredag aften fokus på fællesskab, rummelighed og kammeratskab i ungdomshåndbold, da de uddelte Antibulli-prisen 2019 til KLG Håndbold fra Herning før Charity kampen mellem Paris-Saint Germain og Århus Håndbold.

Poul Due Jensen og Mikkel Hansen uddeler årets Antibulli Håndbold Pris

Den 16. august 2019 uddeler Poul Due Jensen og Mikkel Hansen årets Antibulli Håndbold Pris. Dette foregår ved Paris Saint-Germain og Aarhus Håndbolds Charity Match i Aarhus Arena. De tre midtjyske klubber Skive FH, KLG Håndbold og Silkeborg-Voel KFUM er alle nomineret til prisen, som uddeles til en håndboldklub, der fremmer sammenhold og fællesskab i ungdomsafdelingen.