Inklusion i 2021

32m

DKK

Poul Due Jensens Fond donerede 23 millioner til inklusionsprojekter og 15 millioner til Community Engagement projekter i 2021.

19%

Inklusion (12 %) og Community Engagement (7 %) udgjorde i alt 19 % af Fondens donationer i 2021.

>>

Du kan læse mere om vores indsatser i Fondens årsskrift.

Se alle fondens uddelinger
Hvert år i marts publicerer vi listen over sidste års uddelinger

Seneste nyheder

Grants for næsten 12 millioner til lokale formål

Fonden har godkendt community grants for næsten 9 millioner kroner til 17 lokale initiativer over hele verden. Desuden er der 2,7 millioner på vej til lokale nødhjælpsorganisationer som assisterer flygtninge i Polen, Ungarn og Slovakiet.

Bjerringbro FH og Mikkel Hansen mod mobning

Der er brug for mere fokus på børns trivsel. Det gælder også i fritiden. MH24 har været på besøg hos Bjerringbro FH, og det er der kommet en fin kampagnevideo ud af, som fremover skal være med til at skabe opmærksomhed om muligheden for at fremme kammeratskab og tolerance i danske håndboldklubber.

2 millioner til juleindsamlinger

Poul Due Jensens Fond støtter i år fem organisationer som arbejder for at udsatte børn i Danmark også kan få gode juleminder.

RUN booster selvværdet

Projekt RUN har haft stor indflydelse på de unge deltageres job- og uddannelsesparathed. Fonden har mødt sociolog og forfatter Aydin Soei, som har fulgt projekt RUN som evaluator til en snak om projektets resultater og styrker - og om hvad han selv har taget med sig fra projektet.

Projekt RUN - afslutningskonference

Torsdag 14. oktober. kl. 13.00 – 15.00 afsluttes projekt RUN med en konference, hvor deltagerne deler læring og erfaringer fra projektet. Den kendte sociolog Aydin Soei, som har fulgt projektet siden starten, vil være konferencier.

5 nye community engagement grants

Ungdommens Røde Kors' lejr Frøen i Sønderjylland er blandt de fem seneste modtagere af et Poul Due Jensen Community Engagement Grant.

Mærk jobbet - nyt håndboldsamarbejde hjælper unge i gang

Et storstilet projekt kaldet ”Mærk jobbet”, der har til hensigt at hjælpe hundredvis af unge ledige ind på arbejdsmarkedet, skydes nu i gang i et samarbejde mellem 14 klubber i Bambusa Kvindehåndboldligaen, FlexFabrikken, Poul Due Jensens Fond og en række lokale jobcentre.

Fonden uddeler fem nye Community Engagement Grants

Fondsbestyrelsen har den 11. marts godkendt fem nye Community Engagement Grants, som bakker op om Grundfos-selskabers lokale engagement i Afrika, Asien og Sydamerika. Fonden opfordrer også danske Grundfos-selskaber til at gøre brug af ordningen.

Visirer gør gavn for sundhedspersonale

I løbet af foråret og sommeren 2020 blev over 138.000 visirer produceret på Grundfos i Bjerringbro som en hjælp til stærkt pressede sundhedssystemer. Vi har talt med nogle af modtagerne for at finde ud af, hvor de blev brugt.