Community Engagement Grant
Grundfos har altid involveret sig i samfundet og taget et socialt ansvar for særligt udsatte. Poul Due Jensens Community Engagement Grant skal støtte Grundfos-selskabernes engagement og samarbejde med lokale NGO'er, institutioner, myndigheder om aktiviteter og initiativer til gavn for lokalsamfundet hvor som helst i verden Grundfos opererer.

Poul Due Jensens Community Engagement Grant er etableret for at hjælpe Grundfos med at række ud i lokalsamfund verden over. Grundtanken med programmet er at styrke og øge Grundfos’ tradition for at engagere sig socialt og fremme godt naboskab, hvorend i verden vi er.

"Fonden har allokeret 20m DKK til lokale initiativer i 2020, primært til COVID-19-relaterede projekter, men vi håber på sigt også at se lokale projekter som bidrager til inklusion af udsatte i fællesskaber og på arbejdsmarkedet samt projekter der bakker op om klimadagsordenen."
Kim Nøhr Skibsted, fondsdirektør
  • Fonden må jf. Fondsloven ikke donere penge til Grundfos’ selskaber, derfor er det vigtigt at aktiviteterne foregår i partnerskab med en ekstern organisation
  • Fonden bør desuden nævnes i forbindelse med kommunikation om projekterne (fx pressemeddelelser, skiltning eller i andre medier).

Ansøgningsproces

De støttede projekter skal være i overensstemmelse med de seks Grundfos-værdier, der er grundlæggende for hvordan virksomheden opererer globalt.

Medarbejder på Dingsidang County Hospital of Huanggang City, Hubei Province, oplæres i brug af udstyr, Januar 2020. Grundfos Kina donerede et rensningsanlæg til hospitalets spildevand. Fotoet er leveret af Grundfos’ lokale forhandler i Wuhan.