25. Aug. 2022
Den østjyske håndboldklub, Harlev IK, løber med Antibulli Håndbold Prisen 2021/2022, der uddeles af Mikkel Hansen og hans forening, MH24 – Mikkel mod Mobning.

Hvert år hylder MH24 – Mikkel mod Mobning en håndboldklub, der gør en ekstraordinær indsats for at fremme fællesskab og forebygge mobning i en børneafdeling ved at uddele Antibulli Håndbold Prisen.

”I dag er der heldigvis mange klubber, der har fokus på børnenes trivsel. Derfor er der også mange, der kan vinde prisen”, siger Mikkel Hansen.

I et stærkt ansøgerfelt er det i år Harlev IK, der kan lade sig hylde som vinder af antimobbe-prisen.

"Klubben og dens bestyrelse er opmærksomme på, at trænerne ikke alene bliver uddannet håndboldfagligt, men at de også lærer mere om de sociale mekanismer blandt børn i en holdsport."
Claus Dalgaard-Hansen, bestyrelsesmedlem i MH24

De fik overrakt prisen af Mikkel Hansen, Kim Nøhr Skibsted, direktør i Grundfos Fonden, samt Michael Slavensky Dahl, bestyrelsesformand i Spar Nord Fonden, på Mikkels nye hjemmebane i en fyldt Sparekassen Danmark Arena i Aalborg ved Super Cup-arrangementet.

MH24 antimobbe pris 2022

I et stærkt ansøgerfelt er det i år Harlev IK, der kan lade sig hylde som vinder af antimobbe-prisen. Foto: Henrik Hansen

Claus Dalgaard-Hansen, der sidder i bestyrelsen i MH24 og til dagligt arbejder som topspillerudvikler i Norges Håndballforbund, er en del af udvælgelsesjuryen, og han forklarer, hvorfor det er den østjyske håndboldklub, der kan tilføje prisvinder til klubbens CV:

”De løber med prisen, fordi de blandet andet i det daglige har fokus på det enkelte barns trivsel – både på holdet, men også i hele foreningen. Klubben og dens bestyrelse er opmærksomme på, at trænerne ikke alene bliver uddannet håndboldfagligt, men at de også lærer mere om de sociale mekanismer blandt børn i en holdsport”, siger Claus Dalgaard-Hansen.

Ydermere har Harlev IK implementeret mange af MH24’s Antibulli-øvelser i den daglige træning.

Udover prisen vinder Harlev IK en check på 20.000 kroner til fællesskabsfremmende aktiviteter takket være MH24’s samarbejdspartnere fra Grundfos Fonden og Spar Nord Fonden.

MH24 antimobbe pris 2022

Harlev IK fik overrakt prisen af Mikkel Hansen (h), Kim Nøhr Skibsted (v), direktør i Grundfos Fonden, samt Michael Slavensky Dahl, bestyrelsesformand i Spar Nord Fonden, på Mikkels nye hjemmebane. Foto: Henrik Hansen.