19. Jan. 2022
Der er brug for mere fokus på børns trivsel. Det gælder også i fritiden. MH24 har været på besøg hos Bjerringbro FH, og det er der kommet en fin kampagnevideo ud af, som fremover skal være med til at skabe opmærksomhed om muligheden for at fremme kammeratskab og tolerance i danske håndboldklubber.

Hvert 8. barn er stoppet til en sportsgren på grund af mobning og mistrivsel. Det er en af årsagerne til, at håndboldstjernen Mikkel Hansen grundlagde MH24 – Mikkel Mod Mobning i 2015. Coronapandemien har desuden lagt en dæmper på børn og unges sociale liv.

– Coronapandemien har medført nedlukninger af skoler og sportsforeninger, og det har påvirket børns generelle trivsel, hvorfor det nærmest aldrig har været vigtigere at sætte ind i forhold til de gode fællesskaber, siger Mikkel Hansen, stifter af MH24.

Samarbejdsøvelser er med til at dyrke nye venskaber.

Man bliver aldrig for gammel til at få en ny ven. Samarbejdsøvelser er med til at dyrke nye venskaber. Foto: MH24/Ulrik Jantzen

MH24 har et korps af passionerede og håndboldglade frivillige, som i løbet af året tager ud i de danske håndboldklubber for at sætte fokus på fællesskabet og vigtigheden i at arbejde aktivt med forebyggelse af mobning.

Bjerringbro FH mod mobning

Børn og voksne fra Bjerringbro FH medvirker i MH24’s nye kampagnefilm, som skal være med til at skabe opmærksomhed om tilbuddet:

Video: MH24 klubbesøg i Bjerringbro FH

Som børnene fortæller i videoen, lærer man blandt andet om samarbejde og tolerance ved MH24’s klubbesøg. Indsatsen dyrker de gode fællesskaber, hvor der er plads til den enkeltes styrker og svagheder.

– Sport skal altid føles som et frirum, hvor der er plads til alles styrker og svagheder. Mit store ønske er, at andre får samme glæde af håndbold, som jeg har, for håndbold skal være en sport for alle, siger Mikkel Hansen.

Klubbesøgene er gratis. Læs mere og book et klubbesøg her

Fællesskab er i centrum ved MH24 klubbesøg

Fællesskab er i centrum ved MH24’s klubbesøg. Foto: MH24/Ulrik Jantzen