06. Nov. 2018
Poul Due Jensens Fond, den primære ejer af Grundfoskoncernen, får Kim Nøhr Skibsted, 53, som ny direktør. Han hentes fra netop Grundfos, hvor han de seneste ti år har været koncernkommunikationsdirektør med titel af Group Vice President.

​Tidligere har han bl.a. arbejdet som seniorrådgiver hos Mannov og som direktør for kommunikation, HR og CSR (social ansvarlighed) i JYSK koncernen. I 2008 kom han til Grundfos som global kommunikationsdirektør, hvor han tillige har haft ansvaret for koncernens image, public affairs, relationer og samfundsengagement.

“Med Kim Nøhr Skibsted som ny direktør får vi en markant og erfaren profil, som kender fonden og Grundfos særdeles godt. Han er en engageret kulturbærer, som i de seneste ti år har styrket Grundfos’ image og sikret respekten for vores værdier og ånd på de indre linjer. Vi er helt sikre på, at han kan fortsætte og udvikle fondens arbejde med at sikre et sundt og et stærkt Grundfos, varetage vores vigtige donationer og partnerskaber samt være en markant og konstruktiv stemme i samfundsdebatten,” siger formanden for Poul Due Jensens Fond, Estrid Due Hesselholt.

“De erhvervsdrivende fonde er unikke for Danmark og er med til at sikre, at danske virksomheder forbliver danske, og at der arbejdes med solide værdier og gode, almennyttige formål. Grundfos har takket være Poul Due Jensens Fond altid været optaget af at skabe bæredygtig udvikling og tage ansvar for både mennesker og miljø. Bundlinjen har aldrig været målet men midlet til at skabe en sund og succesfuld virksomhed, der også bidrager positivt til samfundet. Det er et princip, jeg sætter ualmindeligt højt. Jeg glæder mig til samarbejdet med fondens bestyrelse, medarbejdere og Grundfos koncernen,” siger Kim Nøhr Skibsted.

Kim Nøhr Skibsted tiltræder med det samme og erstatter Christian Hartvig, som fratræder efter gensidig overenskomst.